Pojemnik prożniowy do przechowywania żywności SeeYoo 2,7L (grafitowy) z pompką manualną
Wygodne przechowywanie próżniowe
Szczelnie zapakowane jedzenie możemy przechowywać dłużej. Próżniowe systemy, w które wyposażone są nowoczesne pojemniki SeeYoo dodatkowo *wydłużają świeżość produktów spożywczych.* Dzięki temu oszczędzamy swój czas oraz pieniądze, ponieważ nie marnujemy jedzenia i nie musimy codziennie gotować. Poznaj zalety pojemników próżniowych SeeYoo i zobacz jak łatwo ograniczyć rozwój bakterii tlenowych.
Mniej bakterii – świeżość na dłużej
Dłuższe przechowywanie żywności w pojemnikach próżniowych jest możliwe dzięki usunięciu powietrza z ich wnętrza. Sprawia to, że bakterie tlenowe, odpowiadające za szybsze psucie się jedzenia, zostają pozbawione środowiska rozwoju. Twoje jedzenie w pojemniku próżniowym Dafi SeeYoo *może być przechowywane nawet do pięciu razy dłużej* niż w zwykłych warunkach.
Grafitowy pojemnik próżniowy Dafi SeeYoo 2,7 litra
Oferowane naczynie *ma pojemność 2,7 litra, a jego wymiary wynoszą: głębokość – 15,5 cm, wysokość – 13 cm, szerokość – 26 cm.* Pojemnik jest wykonany z wysokiej jakości tworzyw pozbawionych BPA. Jest przezroczysty, dlatego łatwo sprawdzisz, co jest w środku. Jedynie pokrywa pojemnika ma grafitowy kolor. Naczynie jest praktyczne, szczelne i łatwe w obsłudze. Przechowasz w nim i zabezpieczysz wiele produktów. Na dnie znajduje się podkładka, która zabezpiecza przed wilgocią. Ponadto pojemnik *idealnie sprawdzi się podczas marynowania mięs i ryb.*
Pojemnik próżniowy z pompką
Do pojemnika *dołączona jest pompka,* która umożliwia usunięcie z niego powietrza. Dzięki niej od razu możesz przystąpić do korzystania z naczynia. Pompka jest manualna, co oznacza, że wystarczy zamknąć wieko, przyłożyć pompkę do otworu i kilka razy pociągnąć za dźwignię. Jeśli poczujemy opór, należy przerwać, ponieważ w środku wytworzyła się już próżnia. Cały zabieg zamknięcia pojemnika trwa nie dłużej niż kilkanaście sekund.
Co możesz przechowywać w pojemnikach Dafi SeeYoo?
* niedokończony obiad lub *posiłek do pracy,*
* produkty sypkie oraz półprodukty spożywcze (np. kaszę, ryż, makarony itp.),
* owoce, warzywa, sałatki,
* *koktajle i smoothie,*
* ciasta, ciastka lub słodycze,
* kawę lub herbatę aby zachować ich aromat,
* biżuterię lub klisze (im też mogą zagrażać bakterie tlenowe),
* wiele innych produktów nie tylko spożywczych.